Compania s-a înființat în anul 2002, sub denumirea de Berhord TEAM, BERHORD team este o grupă de companii independente, care activează colaborând “În echipă”, cu scopul de a presta CLIENTULUI său serviciile optimale. CLIENTUL nostru este compania care doreşte înfiinţarea unei interprinderi de producere sau perfecţionarea a procesului tehnologic. Suntem reprezentaţi în industriile de conserve, vinicolă, a laptelui, berei, și cea Medicale si farmaceutică pe pieţile CSI şi UE.

                      Berhord farmed –Inființată în 2013, reprezintă o companie Medico-industrială având un domeniu clinic, în cadrul căreia lucreaza un personal ingineresc profesionist, în conlucrare cu specialiști medicali (Pulmonologi, Anesteziologi, Cardiologi, Neurologi, Medicină Urgenta, Chirurgie, Medici de Familie, etc). Datorită acestei colaborări avem o viziune clară asupra necesităților curente în domeniul medicinei și farmaciei. Scopul principal al companiei Berhord Farmed este de a înbunătăți nivelul tehnologic al medicinei și de a dezvolta anumite departamente ale acesteia în Republic Moldova.

Misiune, viziune și valori ale companiei Berhord Farmed

Misiunea | Profesionalismul echipei | Viziunea managementului
  • Misiunea companiei este de a contribui la îmbunătățirea serviciilor medicale din RM prin furnizarea de produse și servicii de calitate superioară, precum și prin asigurarea suportului profesional clienților noștri.
  • Profesionalismul echipei, precum și calitatea produselor și serviciilor oferite, contribuie la creșterea gradului de încredere și satisfacție al clienților și, implicit, la asigurarea condițiilor pentru îngrijirea corespunzătoare a pacienților.
  • Viziunea managementului companiei este de a deveni partenerul ideal al spitalelor publice și private în atingerea scopului comun – asigurarea serviciilor pentru viață.
  • Proiectare, Executie si Dotare a spatiilor Spitalicesti cu instalatii si echipamente medicale, (gaze, septic antiseptic, iluminare, panele)

  • Consultanta specialistelor medicali in domeniul bioengineriei medicale

  • comercializarea și service-ul echipamentelor medicale. (, utilizabile, sterilizatoare, Ventilatoare TI, Inhalatoare, Ventilatoare la domiciliu)

  • Initiere si dezvoltarea in RM a Medicinii somnului in conlucrare cu compania linde gaz Romania, in spitalele Galaxia, Terramed, IMU, Medpark, Centrul de Ftiziopneumologie, Caterda USMF PUlmonologie, Catedra TI “ghereg”.

Trimite um mesaj